Avisos Legals i condicions

Avisos Legal

El nostre avís legal forma part del compromís mutu per un ús adequat de continguts i serveis,
així com de la propietat industrial i intel·lectual de SneakersClub.

Dades identificatives

En compliment amb el deure informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, us informem:

 • SneakersClub (d’ara endavant, SneakersClub) és una empresa dedicada a la venda d’Informàtica Online.
 • SneakersClub es troba inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, ​​Trueta 236, Llibre 0, foli 52, full MU-52949, inscripció 4.
 • SneakersClub amb NIF Y854364794, és una societat domiciliada a l’efecte de la present informació a Barcelona, carrer dr trueta 236, i és actualment l’encarregada de l’explotació, gestió i funcionament del lloc web www.SneakersClub.cat. Altres dades de contacte que posem a la vostra disposició: Centre de Suport, Vull enviar una consulta.
 • Email de contacte: support@sneakersclub.cat
 • SneakersClub està inscrita al Registre d’Aparells Elèctrics i Elèctrònics del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç (RII-AEE) amb el número 4992.

Usuaris

L’accés i/o ús d’aquest portal atribueix la condició d’USUARI, que accepta, des d’aquest accés i/o ús, les Condicions Generals d’Ús reflectides aquí. Les condicions esmentades són aplicables independentment de les condicions generals de contractació que, si s’escau, resultin de compliment obligat.

Uo del portal

www.sneakersclub.cat proporciona l’accés a multitud de productes, informacions, serveis, programes o dades (d’ara endavant, “els continguts”) a Internet pertanyents a SneakersClub, o a tercers a què l’USUARI pot tenir accés. L´USUARI assumeix la responsabilitat de l´ús del portal. Aquesta responsabilitat s’estén al registre necessari per accedir a determinats serveis o continguts. En aquest registre, l’USUARI serà responsable d’aportar informació veraç i lícita. Com a conseqüència d’aquest registre, a l’USUARI se li pot proporcionar una contrasenya de la qual serà responsable, comprometent-se a fer-ne un ús diligent i confidencial. L’USUARI es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que SneakersClub ofereix a través del seu portal i amb caràcter enunciatiu però no limitatiu, a no emprar-los per a:

 • Incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe ia l’ordre públic.
 • Difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic il·legal, d’apologia del terrorisme o atemptatori contra els drets humans.
 • Provocar danys en els sistemes físics i lògics de SneakersClub, dels seus proveïdors o de terceres persones, introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar els danys anteriorment esmentats;
 • Intentar accedir i, si escau, utilitzar els comptes de correu electrònic d’altres usuaris i modificar o manipular els missatges.

Propietat Intel·lectual i Industrial

 1. Tots els signes distintius, marques, noms comercials, continguts, estructura, disseny i forma de presentació dels elements i qualsevol altra informació que aparegui en aquest lloc web són propietat de SneakersClub per si mateix o com a cessionària i estan protegits pels drets de propietat industrial i intel·lectual.
 2. L’usuari té prohibida la reproducció, la transformació, la distribució, la comunicació pública i, en general, qualsevol altra forma d’explotació dels elements referits a l’apartat anterior sense autorització expressa de SneakersClub.
 3. L’usuari s’abstindrà de fer servir mitjans que puguin suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats i que comportin un risc o dany o inutilització del lloc web i/o els seus continguts.
 4. SneakersClub no es responsabilitza del possible ús inapropiat que tercers facin d’aquesta pàgina web, ni de la informació que a través d’aquesta transmetin a tercers. L’ús dels continguts que pugui fer l’usuari i les conseqüències eventuals, danys o perjudicis que se’n poguessin derivar, són de l’exclusiva responsabilitat de l’usuari. SneakersClub s’exclou pels danys i perjudicis de tota naturalesa causats als usuaris per l’ús d’enllaços (links), directoris i eines de cerca, que permeten als usuaris accedir a llocs web pertanyents i/o gestionats per tercers així com de la presència de virus o altres codis maliciosos en els continguts que puguin produir qualsevol tipus de danys al sistema informàtic, documents electrònics o fitxers dels usuaris. SneakersClub es reserva el dret d’exercitar les accions legals que consideri oportunes derivades de qualsevol ús il·lícit per part de tercers dels continguts de la seva pàgina web.

Exclusió de garanties i responsabilitat

SneakersClub no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, manca de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius als continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

Modificacions

SneakersClub es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu portal, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través d’aquesta com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats a el portal.

Enllaços

En cas que en nom del domini es disposessin enllaços o hiperenllaços cap a altres llocs d’Internet, SneakersClub no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas SneakersClub assumirà cap responsabilitat pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests hipervincles o altres llocs dInternet. Igualment, la inclusió d’aquestes connexions externes no implicarà cap tipus d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

Dret dexclusió

SneakersClub es reserva el dret de denegar o retirar l’accés a portal i/o als serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les Condicions Generals d’Ús.

Generalitats

SneakersClub perseguirà l’incompliment de les condicions així com qualsevol utilització indeguda del portal exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

Modificació de les presents condicions i durada

SneakersClub podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com apareixen aquí.

Legislació aplicable i jurisdicció

La relació entre SneakersClub i l’USUARI es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als jutjats i tribunals espanyols.

Resolució de litigis en línia en matèria de consum conforme a l’art. 14.1 del Reglament (UE) 524/2013: La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible al següent enllaç: http://ec. europa.eu/consumers/odr/.

Termes i condicions de compras, enviaments i devolucions

Compres

A través d’aquest formulari de comanda podràs adquirir els productes d’SneakersClub en aquest lloc web realitzant-se els enviaments exclusivament a Peninsula i Illes Balears. Únicament podràs adquirir els nostres productes si ets més gran de 18 anys.

L’emplenament i l’enviament del Formulari de Comanda habilitat al nostre lloc web implica que tu, com a Client dSneakersClub, consenteixes i autoritzes expressament, de manera lliure i voluntària, la teva submissió al nostre Avís Legal, Política de Privadesa i de Cookies, Condicions Generals de Utilització de la nostra Web, així com a les presents Condicions Particulars de Venda, que estaran disponibles per al seu emmagatzematge i impressió una vegada formalitzis la teva comanda amb nosaltres.

D’acord amb les presents Condicions Particulars de Venda de la pàgina web www.sneakersclub.cat i juntament amb altres definicions contemplades, els termes següents tenen el significat indicat a continuació.

“Condicions de compra”: són totes les condicions de compra en funció de les que s’ofereixen els productes, que constitueixen el contracte a subscriure entre el Venedor i l’Usuari.

Enviaments

els terminis de lliurament s’especificaran en el procés de compra a la fitxa de cada producte. No podem garantir aquests terminis de lliurament, si bé intentem que les empreses de transport els compleixin sempre que sigui possible. A poblacions rurals allunyades de nuclis urbans no és possible garantir en cap cas el lliurament en 24 hores.

En les comandes que incloguin diversos articles es farà un únic enviament i el termini de lliurament es correspondrà amb l’article el termini de lliurament del qual sigui major.

El client disposarà de 72 hores per comprovar la integritat de tots els components de la comanda i per comprovar que s’inclou tot el que deu als productes inclosos. Passades aquestes 72 hores es donarà per acceptat l’enviament i no s’acceptaran reclamacions per desperfectes deguts al transport o errors amb l’enviament.

Es considerarà lliurada una comanda quan sigui signat el rebut de lliurament o el registre al mig digital per part del client. És en les properes 24 hores quan el client ha de verificar els productes a la recepció dels mateixos i exposar totes les objeccions que poguessin existir.

Devolucions

Recorda que tens fins a 30 dies per desistir de la teva comanda online a comptar des de la data de lliurament.

Si vols sol·licitar la devolució, pots sol·licitar-ho a la botiga que apareix a la factura des d’aquest formulari.

Per a compres amb recollida a botiga o enviaments a domicili pagats a botiga pots gestionar la devolució directament a les nostres botigues. Per saber més sobre devolucions clica aquí.

Comandes amb enviament a domicili o en un Punt de recollida, pots sol·licitar que es reculli el teu producte tant a domicili com a qualsevol Punt de recollida al següent formulari: